Wie ben ik - 4DataGovernance

Title
Ga naar de inhoud
Allereerst van harte welkom bij 4datagovernance
 
Ik stel mijzelf even voor:

Ik ben een maatschappelijk betrokken strategisch adviseur, interim-manager, verander-manager, met 25 jaar ervaring als (programma- en project-) manager in de publieke sector, ICT en het bedrijfsleven.
 
Ik heb ruime ervaring met strategische vraagstukken, met name op het gebied van de Informatievoorzieningsfunctie. Mijn motto is: advies met realisatiekracht, met oog voor zowel mens- als productontwikkeling. Bij vele organisaties heb ik de afgelopen jaren complexe, vaak politiek gevoelige en strategische vraagstukken opgelost middels het leveren en implementeren van werkende oplossingen, vaak vormgegeven in verandertrajecten.
Ik enthousiasmeer en motiveer mensen in mijn omgeving, anderen ervaren mij als een inspiratiebron op een manier waarbij groei en persoonlijke ontwikkeling onlosmakelijk onderdeel zijn van het implementeren van duurzame werkende oplossingen. Ik geloof in principes van kennisdeling, samenwerking, vertrouwen en eigenaarschap en creëert daarmee maximaal draagvlak bij alle betrokkenen binnen de werkomgevingen, projecten en programma’s.

Daarnaast ben ik ook een gecertificeerd Goudsmid en ArtClay instructeur en bent u bij op het juiste adres om een workshop zilverklei te volgen! Klik hier om naar de website te gaan.
 
De vele opleidingen die ik heb gevolgd,  zowel in Nederland als ook in het buitenland, hebben er toe geleid dat ik professionele teacher ben van de ArtClay Academy Europe. De Academy is het opleidingsinstituut van Europa waar toekomstige instructeurs hun opleiding volgen en instructeurs ook verder geschoold kunnen worden. Zelf ben ik gecertificeerd voor niveau 1 en niveau 2 en ook voor de supplementen goud, porselein, glas, kumihimo, acrylhars (resin), solderen en New Mokume Gane, zowel voor niveau 'Higher' en teacher.
Copyright 4datagovernance
Terug naar de inhoud